1st

3rd

marți, 10 aprilie 2012

Razboiul politic si victimele acestuia


Toată arta diplomaţiei constă în a tăia o prăjitură în aşa fel, încât fiecăruia să i se pară că a primit bucata cea mai mare. de

Gestul facut de Ponta de a rupe scrisoarea cred ca a fost cam neinspirat, tipic politicienilor tineri care se lasa condusi de sentiemente mai mult decat de ratiune.Practic prin nesabuinta lui a declarat razboi, un razboi din care noi cetatenii de rand avem de suferit.Razboiul acesta inseamna instabilitate politica si asta se plateste!! Raspunsul lui Basescu a fost promt, a legiferat o lege care il ajuta sa se apere de posibilele planuri ale USL+ului de al demite.
In definitiv ce a cerut Basescu? Nu a cerut jumatete din imparatie, nici sa fie mostenior de avutii, el a cerut ceva ce noi Romanii am cerut.Parlament unicameral cu 300 de parlamentari si a mai adaugat el mandatul de 4 ani al presedintelui.De ce nu au acceptat liderii USL-isti?Este greu de imaginat de ce?Poate doar din nesabuinta.Raspunsul invocat de ei ca nu negociaza,arata ca nu sunt capabili sa poarte un dialog util pentru indeplinirea vointei poporului Roman.Simpla acceptare a acestui `troc` ar fi rezolvat mai multe. In primul rand ar fi aratat ca exista totusi vointa politica in a indeplini ceea ce au cerut Romanii la referendum; i-ar fi scapat pe USL-isti de Basescu si ar fi avut sanse astfel sa castige si pesedentia odata cu alegerile parlamentare din toamna.Sa fie orgoliul atat de mare incat sa refuzi sa negociezi absolut orice doar pentru faptul ca iti este antipatica o persoana...din motivele stiute numai de ei?

Politicienii sunt toti la fel.Ei promit sa construiasca un pod si acolo unde nu este nici o apa.
N.S.Hrusciov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu